FAQ til sommerhustilsalg.dk

Kan man oprette en boligannonce gratis?

JA – man skal efter uploading af billeder og indtastning af boligens informationer blot afkrydse i feltet ”Gratis annoncering”. Så ligger boligannoncen udelukkende på sommerhustilsalg.dk

Kan jeg se hvor mange der har besøgt min boligannonce?

JA – du kan altid få et overblik over hvor mange der har været inde og se din boligannonce under punktet ”Antal Besøg” i din menu oversigt på din boligprofil.

Hvor meget koster det at være både på sommerhustilsalg.dk samt dba.dk?

Det koster kun kr. 199,- /md. Der er ingen binding eller andre skjulte gebyrer. Fra når du starter din boligannonce løber den i 30 dage frem. Ved tilkøb af dba.dk på sommerhustilsalg.dk indgår du i en abonnementsmodel, hvor aftalen automatisk bliver fornyet på dit betalingskort fra måned til måned, indtil du opsiger abonnementet selv.

Er det sikkert at betale med betalingskort på sommerhustilsalg.dk?

Alle betalinger foregår over godkendte krypterede SSL-forbindelser. Der er udelukkende mulighed for at betale med betalingskort, hvilket betyder at vi desværre ikke tilbyder betaling med bankoverførsel eller check.

Hvornår er min boligannonce synlig på dba.dk?

Efter oprettelse og betaling af boligannoncen sender vi beskrivelsen, pris, billeder osv. til dba.dk der opdaterer løbende hver nat.

Hvor lang tid er min boligannonce gældende?

Fra når du starter din boligannoncering til du opsiger den igen. Ligeledes når du vælger at tilkøbe dba.dk løber den i 30 dage frem fra startdatoen. Det gælder blot om at komme i gang med det samme og få solgt sommerhuset.

Kan jeg ændre mine kontaktoplysninger?

Du kan altid ændre dine kontaktoplysninger ved at logge ind på din boligannonce. Her kan du ændre dine kontaktoplysninger såfremt du ønsker at skifte navnet på kontaktpersonen ud samt telefonnummeret.

Hvordan logger jeg ind?

Klik på log ind øverst på forsiden og indtast din email og kodeord.

Hvem står bag sommerhustilsalg.dk?

Vi er en uafhængig boligportal med fokus på sommerhuse, der er en del af Bolig Privatsalg Aps. Sommerhustilsalg.dk er en online service der giver ejere af sommerhuse eller fritidshuse mulighed for at sætte deres sommerhus til salg på en nem og billig måde uden at gå på kompromis med det målrettede publikum.

Ris og Ros eller forslag

Du er altid velkommen til at skrive til os med ris, ros eller forslag til områder du savner på sommerhustilsalg.dk – Skriv til kunderservice@sommerhustilsalg.dk

Der er lukket for kommentarer.