Introduktion

Velkommen til Sommerhustilsalg.dk, der er en del af Bolig Privatsalg Aps, Lergravsvej 53, 2300 København S.
Når du besøger Sommerhustilsalg.dk eller benytter ydelser på Sommerhustilsalg.dk, accepterer du følgende vilkår:

Betingelser for abonnement

Sommerhustilsalg.dk fungerer som en abonnementsløsning uden binding eller gebyrer. Du betaler heller ikke for perioden din annonce vises. Abonnementet er selvfornyende med automatisk fortsættelse ved udgangen af en periode.

Abonnementet kan opsiges når som helst.

Efter gennemført oprettelse og godkendelse af vores handelsbetingelser fremsender vi en bekræftelse til din email og du kan ligeledes altid følge annonceperioden via dit login til din boligkonto.

Anvendelse af Sommerhustilsalg.dk

Visse ydelser, der kan købes hos Sommerhustilsalg.dk, er omfattet af ’Lov om forbrugeraftaler’. Loven giver dig som forbruger bl.a. mulighed for at annullere køb, der er foretaget via internettet inden for 14 dage eller indtil en ydelse er produceret eller leveret. Nogle ydelser og produkter fra Sommerhustilsalg.dk er produceret og leveret umiddelbart efter købet, og din ret som forbruger til at annullere købet udløber på dette tidspunkt.

Sletning/spærring af boligkonto

Du kan til enhver tid og uden yderligere varsel nedlægge eller spærre din annonce og/eller konto ved at sende en meddelelse til kundeservice. En spærring eller lukning vil automatisk stoppe et aktivt abonnement og den hertil hørende selvfornyelse.

Personlige oplysninger

Personoplysninger gives aldrig videre til tredjemand uden personens samtykke, og Bolig Privatsalg Aps (som dataansvarlig) indsamler ikke personoplysninger, uden at personen selv har givet sådanne oplysninger f.eks. i forbindelse med køb af abonnement eller køb af varer eller ydelser på Sommerhustilsalg.dk. Sommerhustilsalg.dk opbevarer personoplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Bolig Privatsalg Aps’s sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at personoplysninger håndteres forsvarligt. Sommerhustilsalg.dk kan ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Brugeren afgiver således sine personlige oplysninger på eget ansvar. For mere information om brug af cookie og persondata, refereres der til vores generelle Privatlivspolitik.

Indhold på Sommerhustilsalg.dk

Du accepterer at respektere alle ophavsrettigheder, varemærker og andre immaterielle rettigheder tilhørende Sommerhustilsalg.dk og de til enhver tid værende partnervirksomheder vist på Sommerhustilsalg.dk. Annoncedata tildeles endvidere en ikke-eksklusiv, global, vedvarende, uigenkaldelig, royaltyfri, overdragelig underlicensrettighed til at udøve ophavsrets-, reklame- og databaserettigheder til det pågældende indhold. (Denne ikke-eksklusive tilladelse er en forudsætning for at kunne vise annoncens indhold offentligt).

Ansvar

Bolig Privatsalg Aps er ikke involveret i selve transaktionen mellem køber og sælger og er således hverken formidler eller leverandør af indholdet fra de brugeroprettede annoncer på Sommerhustilsalg.dk. Bolig Privatsalg Aps er derfor ikke ansvarlige for handler gennemført via annoncering og kontakt på Sommerhustilsalg.dk. Indholdet er brugergenereret, hvorfor Bolig Privatsalg Aps ikke kan garantere for nøjagtigheden af brugernes indhold og kommunikation.

Bolig Privatsalg Aps kan ikke garantere kontinuerlig eller sikker adgang til Sommerhustilsalg.dk, hvorfor vi fraskriver os alle garantier, indeståelser og betingelser, udtrykkelige eller implicitte, herunder kvalitet, salgsbarhed, handelsmæssig kvalitet, holdbarhed, egnethed til et bestemt formål, og det der følger af lovgivningen. Vi er ikke ansvarlige for tab, uanset om det drejer sig om penge (herunder fortjeneste), goodwill eller omdømme eller andre særlige, indirekte eller følgeskader, der opstår som følge af din brug af vores hjemmeside og ydelser, selvom du underretter os herom, eller vi med rimelighed kunne forudse muligheden for sådanne skader.

Såfremt vi bliver fundet ansvarlige til trods for de foregående afsnit, er vores ansvar over for dig eller nogen tredjemand (hvad enten dette ansvar er opstået kontraktligt, uden for kontrakt, ved uagtsomhed, objektivt ansvar, lov eller anden måde) begrænset til det største af den samlede betaling, du betaler til os i de 12 måneder forud for den sag, der giver anledning til erstatningsansvar.

Sikkerhed og nyt login

Har du mistanke om at andre uden din tilladelse, har adgang til din profil og/eller annonce, skal du straks kontakte Bolig Privatsalg Aps’s kunderservice. En kundeservicemedarbejder vil herefter kunne nulstille eller spærre din profil og sende dig nye login-oplysninger.

Salgsannonce på Sommerhustilsalg.dk

Ved oprettelse af en salgsannonce indestår du som bruger for ikke at gøre følgende:

  • Krænke tredjemands rettigheder, eksempelvis krænke ophavs-, varemærke-, eller andre immaterielle rettigheder.
  • Distribuere skadeligt indhold som virus eller anden software, der kan skade Sommerhustilsalg.dk eller brugere af Sommerhustilsalg.dk’s ejendom;
  • Belaste vores infrastruktur eller forstyrre driften af Sommerhustilsalg.dk
  • Benytte nogen former for robot, søgerobotter, scrapers eller andre automatiske midler til at få adgang til Bolig Privatsalg Aps og indsamle indhold til uden vores udtrykkelige tilladelse
  • Sammenstille eller på anden måde indsamle oplysninger om andre, herunder e-mail-adresser, uden deres samtykke.
  • Omgå foranstaltninger, der anvendes til at forhindre eller begrænse adgang til vores ydelser.

Bliver der indsat indhold eller handlet i strid med ovenstående eller nærværende brugervilkår i øvrigt, vil din profil og annonce blive lukket uden yderligere varsel.

Overtrædelser af rettigheder

Finder du dine IP-rettigheder (ophavsret, varemærkeret og andre immaterielle rettigheder) krænket af andre på Sommerhustilsalg.dk, kan du indberette forholdet til Bolig Privatsalg Aps Kundeservice.

Partnere til Sommerhustilsalg.dk

Som bruger af Sommerhustilsalg.dk vil du kunne interagere med en lang række udvalgte partnere. Bolig Privatsalg Aps deler ingen af de fra dig modtagne person- og boligoplysninger med disse partnere, medmindre din særskilte accept heraf modtages for den konkrete opgave. Vælger du at modtage information fra en Bolig Privatsalg Aps partner, vil du ligeledes altid modtage en særskilt ordrebekræftelse med tilhørende forretningsbetingelser fra partneren.

Tilmelding til nyhedsbrevet

Bolig Privatsalg Aps sender mails omkring specifikke nyheder indenfor boligsegmentet.

Ved deltagelse med dine data accepterer du at modtage nyhedsbrevet fra Bolig Privatsalg Aps samt Bolig Privatsalg Aps’s partnere. Du kan til enhver tid afmelde dig via link i nyhedsbrevet.

Generelle vilkår

Nærværende brugervilkår, og alle øvrige vilkår, oplyst og vist i forbindelse med transaktioner på Sommerhustilsalg.dk udgør aftalen mellem dig og Bolig Privatsalg Aps i det hele. Aftalen reguleres efter dansk lovgivning, og tvister udsprunget heraf skal løses ved en dansk domstol som værneting.

Ændringer eller Rettelser

Disse brugervilkår kan til enhver tid ændres og opdateres af Bolig Privatsalg Aps. Opdateringer til brugervilkårene vil herefter være gyldige fra dit næste køb, tilføjelse af indhold eller efter 30 dage fra ændringen er tilføjet og lagt offentligt på Sommerhustilsalg.dk

Spørgsmål vedrørende nærværende brugervilkår kan rettes til Bolig Privatsalg Aps Kundeservice.

Der er lukket for kommentarer.