Cookie- og Privatlivspolitik for Sommerhustilsalg.dk

1. Indledning

Sommerhustilsalg.dk udbydes af Bolig Privatsalg Aps, Lergravsvej 53, 2300 København S (herefter “Bolig Privatsalg”) Disse brugervilkår finder anvendelse for brug af Sommerhustilsalg.dk og tilhørende undersider. Ud over disse brugervilkår kan der være særlige vilkår som gælder for enkelte services og som findes detaljeret beskrevet på sådanne respektive services.

2. Immaterielle rettigheder

Alt indhold på Sommerhustilsalg.dk og tilhørende undersider tilhører Bolig Privatsalg eller Bolig Privatsalg’s indholdsleverandører og er ophavsretligt beskyttet.

3. Generel bestemmelse om personoplysninger

Personoplysninger gives aldrig til tredjemand uden personens samtykke, og Bolig Privatsalg indsamler ikke personoplysninger uden at personen selv har givet sådanne oplysninger f.eks. i forbindelse med tilmelding til et arrangement, køb af en vare eller ydelse, deltagelse i en undersøgelse anmodning om modtagelse af tilbud eller lignende. Personoplysninger bruges først og fremmest til at levere den service personen har bedt om, herunder levering af tilmeldte arrangementer, varer og ydelser og lignende. Oplysninger bruges derudover til at få større kendskab til brugerne, herunder undersøgelser og analyser med det formål at forbedre Sommerhustilsalg.dk og de ydelser vore partnere udbyder her. Såfremt brugeren ønsker at kontakte Bolig Privatsalg vedrørende brug af personoplysninger kan Bolig Privatsalg kontaktes via e-mail på adressen kontakt@sommerhustilsalg.dk

Bolig Privatsalg opbevarer personoplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Bolig Privatsalg’s sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at personoplysninger håndteres forsvarligt. Bolig Privatsalg kan ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Brugeren afgiver således sine personlige oplysninger på eget ansvar. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

4. Cookies

Når du besøger Sommerhustilsalg.dk og tilhørende undersider, indsamler Bolig Privatsalg en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd som nærmere beskrevet i det følgende.

Når du besøger Sommerhustilsalg.dk og tilhørende undersider, modtager Bolig Privatsalg en eller flere cookies. Såfremt du ønsker at undgå dette, kan du klikke her for at se en vejledning om, hvordan du helt eller delvist undgår at modtage cookies og sletter de cookies der ligger på din harddisk. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer for at Sommerhustilsalg.dk kan genkende din computer ved tilbagevendende besøg på Sommerhustilsalg.dk. En cookie indeholder ingen personlige oplysninger og kan ikke indeholde virus. Cookies anvendes af Bolig Privatsalg til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om vores brugeres køn, alder, geografi og interesser for at tilpasse indhold og annoncering herefter. Der findes på Sommerhustilsalg.dk desuden forskellige elementer, som alene fungerer efter hensigten såfremt der kan anvendes cookies. Sommerhustilsalg.dk anvender desuden cookies fra Gemius, Google Analytics, Chartbeat, PollDaddy, Emediate, Google Adsense, Google+, Facebook og Twitter. En cookies levetid kan variere fra få måneder til flere år. Ofte anvendes en cookie levetid på 12 eller 24 måneder alt afhængig af, hvad den enkelte udbyder har besluttet skal gælde for deres cookie. Cookies fornyes ved hvert besøg.

5. Ansvar

Al anvendelse af Sommerhustilsalg.dk og data fra Sommerhustilsalg.dk sker på egen risiko. Bolig Privatsalg anbefaler at man ved køb, salg og prisfastsættelse af fast ejendom søger professionel rådgivning fx fra advokat, ejendomsmægler eller købermægler. Bolig Privatsalg er ikke ansvarlig for ydelser der udbydes at Bolig Privatsalg’s partnere på Sommerhustilsalg.dk, herunder men ikke begrænset til udarbejdelse af energimærker, tilstandsrapporter, boligfoto, boligeftersyn, el-tjek, skødeskrivning og lignende. Det præciseres, at aftaler om levering af sådanne ydelser i hvert enkelt tilfælde indgås direkte mellem partneren og brugeren. Bolig Privatsalg er således ikke part i sådan aftale om levering af ydelser, uanset om partneren har udbudt ydelsen via Sommerhustilsalg.dk. Bolig Privatsalg Aps og vore samarbejdspartnere og annoncører, kan ikke direkte eller indirekte stilles til ansvar for nogen former for tab, som bruger/tredjemand mener at have lidt, forårsaget af data, statistikker, vurderinger, beregninger, vejledninger, fejl og skøn, eller andre forhold hentet eller udregnet fra Bolig Privatsalg. Bolig Privatsalg er desuden ikke ansvarlig for tab af data, tidstab, tab som følge af driftsforstyrrelser og lignende, indirekte tab eller følgeskader.

6. Lovvalg og værneting

Brugen af Sommerhustilsalg.dk er underlagt dansk ret. Enhver tvist der måtte opstå ud af eller i forbindelse med brugen af Sommerhustilsalg.dk eller disse vilkår skal afgøres ved de almindelige, danske domstole ved Bolig Privatsalg’s værneting.

Der er lukket for kommentarer.